Riksarkivet har lämnat in en delrapportering av regeringsuppdraget

september 8, 2017


Behovsbild – en gemensam samordningsplattform för myndigheter och användarna innehållande stödnivåer kring metoder för att strukturera, standardisera och tillgängliggöra data för vidareutnyttjande samt stödverktyg för detta.

Riksarkivet har lämnat in en delrapportering av uppdraget om att främja statliga myndigheters arbete med att tillgängliggöra data för vidareutnyttjande till regeringen, Delrapport_Riksarkivet_170908. Rapporten beskriver resultaten av det arbete som Riksarkivet har bedrivit enligt regeringsuppdraget om att främja myndigheternas arbete med data för vidareutnyttjande mellan juni 2016 och september 2017 samt ett förslag om fortsatt hantering efter uppdraget.

Bilaga 1 – Regeringsuppdrag till Riksarkivet
Bilaga 2 – Projektdirektiv
Bilaga 3 – Projektplan
Bilaga 4 – Riksarkivets förstudie om PSI-förteckningar
Bilaga 5 – Kartläggning av användarbehov
Bilaga 6 – Utvecklingsplan över webbplatserna

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>